Horror show​

— Výpravná hororová comedy show, ktorá vás zavedie do podzemného sveta Bratislavy. Tam, kde plesajú upíri. Nebojte sa prísť plnokrvne zabaviť! Originálna smrteľne vážna hororová paródia široko ďaleko!

S podporou: Nadácia TVORBA a UMENIE – ANDREA BRATISLAVSKÁ

Účinkujú: Lucia Siposová / Lenka Machciníková / Miroslava Partlová, Helga Kovalovská, Igor Šimeg, Jakub Lorencovič, Zuzana Krausová / Marta Nitranová, Milena Tomanová, Angeliká Fábry, Ľuboš Janák, Vašo Púčik.

Korepetície: Dušan Šujan | Kostýy: Ľudmila Valná | Kostým Lady Gaga: Veronika Hindle | Kostým Madame Butterfly: Zlatica Hujbertová | Styling: Zuzana Pauková | Sound mastering: Ján Machúť | Light design: Matúč Gazdík | Co-choreografia: Barbora Musilová, Zuzana Krausová, Jozef Kondek | Hudba: O’Brie, Abel Korzeninovsky, Lady Gaga, Billy Idol, Mel Brooks, Brian May, Alanis Morissette, MADONNA | Slovenské texty piestní: Vašo Púčik | Dialógy: Lucia Siposová, Vašo Púčik | Libretto, choreografia a réžia: Vašo Púčik